Sponsor Actie DEEN

Helpen jullie mee munten te verzamelen bij de DEEN voor de Boerderij op IJBurg?

Bij DEEN vinden ze het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ze kunt doen, maar ook dat ze hun steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van de DEEN filialen. Daarom sponsoren ze graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de coronacrisis merkt DEEN dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom hebben wij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van onze winkels.

Hoe werkt de Sponsor Actie?

Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan uw favoriete vereniging. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. Zo steunen wij samen de verenigingen!

Hoe lang loopt de actie?

De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september. Kijk voor meer informatie op https://www.deen.nl/sponsoractie