Routebeschrijving

Voor de meest actuele verkeersinformatie plan je je route via Google Maps.

Vanaf de A1 richting Muiden
Neem afrit 2 (s114) richting Diemen/Amsterdam-IJburg. Sla aan het eind van de afrit bij de verkeerslichten linksaf en kies één van de twee rechterbanen. Ga bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtdoor, en daarna rechtsaf richting Amsterdam-IJburg. Blijf rechtdoor rijden tot over de brug. Sorteer vlak na de brug links voor als je de elektriciteitscentrale aan je rechterhand ziet. Sla linksaf, aan de rechterkant zie je de boerderij al liggen. Ga bij de T-splitsing rechts over de brug. Sla aan het einde rechtsaf zodat je om de boerderij heen rijdt. Volg de weg mee linksaf en ga bij de eerste mogelijkheid rechtsaf om op de parkeerplaats te komen.

Vanaf de A1 richting Amsterdam
Neem afrit 2 (s114) richting Diemen/Amsterdam IJburg. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Blijf rechtdoor rijden tot over de brug. Sorteer vlak na de brug links voor als je de elektriciteitscentrale aan je rechterhand ziet. Sla linksaf, aan de rechterkant zie je de boerderij al liggen. Ga bij de T-splitsing rechts over de brug. Sla aan het einde rechtsaf zodat je om de boerderij heen rijdt. Volg de weg mee linksaf en ga bij de eerste mogelijkheid rechtsaf om op de parkeerplaats te komen.

Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station kun je met tram 26. Het is iets meer dan 20 minuten lopen vanaf het eindpunt van die tramlijn naar de boerderij.

Vanaf station Amstel kun je het beste met de bus: lijn 320 richting Hilversum. Stap uit bij de halte Diemerknoop, als je de brug over loopt, ga je links en bij de T-splitsing rechts, waar je de boerderij al aan je rechterhand ziet liggen(±15 minuten lopen).

Fiets
De boerderij is ook met de fiets goed bereikbaar. Vanaf Amsterdam kun je via IJburg, het Diemerpark of park Overdiemen de boerderij bereiken.