De nieuwe Boerderij: help je mee?

Rijlessen

Door de kleine groepjes van maximaal 7 ruiters kunnen we veel individuele aandacht garanderen. Door het unieke concept gericht op een diervriendelijke rijstijl en door het inzetten van vakkundige instructeurs kunnen wij een stevige basis meegeven in deze mooie sport. Rijlessen zijn er voor kinderen en voor volwassenen.

Kinderen

De rijlessen duren twee uur, waarbij kinderen naast het opzadelen en rijden, ook helpen bij de verzorging van de pony’s. Elke twee maanden wordt er een wedstrijd georganiseerd. We hebben ervoor gekozen om de niveaus te koppelen aan het Ponymaatjes opleidingssysteem. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen beginnen in de instroomlessen, waarbij ze na de starterscursus ingedeeld worden in een Brons les. Vervolgens kunnen kinderen doorstromen naar hogere niveaus, Zilver en Goud. Privélessen zijn ook mogelijk op de Boerderij. Er is in de lessen veel aandacht voor de balans zodat kinderen vertrouwen krijgen op de paardenrug en met plezier kunnen leren rijden.

We werken dmv instroomlessen. De instroomlessen starten op een vast moment en bestaan uit 10 lessen. De starterscursus bestaat uit: 7 rijlessen in de instroomles, een poets- en opzadelles, een grondwerkles, en een voltigeles (oefenen van galop). Mail voor meer informatie en voor de startmomenten naar pony@boerderijopijburg.nl.

  • Starterscursus                  €150
  • Rijlessen per maand       €66,95 voor een basiskaart
  • Rijlessen per maand       € 71,95 voor een flexkaart
  • Privéles (uur)                    €50
  • Privéles (drie kwartier)    €37,50

Volwassenen

Ook voor volwassenen worden er rijlessen aangeboden op de Boerderij. Paardvriendelijk werken staat hier voorop.

  • Rijlessen per maand   €66,95 voor een basiskaart
  • Rijlessen per maand       € 71,95 voor een flexkaart
  • Privéles (uur)                    €50
  • Privéles (drie kwartier)    €37,50

De rijlessen gaan altijd door, behalve tussen Kerst en Oud en Nieuw en in de zomervakantie. De lessen die op Pasen vallen kunnen worden ingehaald. Bij een basiskaart kan een les niet worden ingehaald, bij een flexkaart mag een les worden ingehaald als er tot 4 uur voor aanvang van de les is afgezegd.

Een privéles kan worden ingehaald wanneer deze 48 uur van tevoren wordt afgezegd.

Wil je meer informatie? We horen het graag. Mail naar pony@boerderijopijburg.nl.