De nieuwe Boerderij: help je mee?

Rijlessen

Door de kleine groepjes van maximaal 6 ruiters kunnen we veel individuele aandacht garanderen. Door het unieke concept gericht op een diervriendelijke rijstijl en door het inzetten van vakkundige instructeurs kunnen wij een stevige basis meegeven in deze mooie sport. Rijlessen zijn er voor kinderen en voor volwassenen.

Kinderen

De rijlessen duren twee uur, waarbij kinderen naast het opzadelen en rijden, ook helpen bij de verzorging van de pony’s. Elke twee maanden wordt er een wedstrijd georganiseerd. We hebben ervoor gekozen om de niveaus te koppelen aan het Ponymaatjes opleidingssysteem. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen beginnen in de instroomlessen, waarbij ze na de starterscursus ingedeeld worden in een Brons les. Vervolgens kunnen kinderen doorstromen naar hogere niveaus, Zilver en Goud. Privélessen zijn ook mogelijk op de Boerderij. Er is in de lessen veel aandacht voor de balans zodat kinderen vertrouwen krijgen op de paardenrug en met plezier kunnen leren rijden.

Het is op elk moment mogelijk om bij ons te starten met paardrijden. Om een goed beeld te krijgen of paardrijden leuk is, kunnen kinderen een starterscursus volgen. De starterscursus bestaat uit: vijf rijlessen in de instroomles, een poets- en opzadelcursus en een behendigheidsles met paarden.

  • Starterscursus                  €120
  • Rijlessen per kwartaal     €200
  • Privéles (uur)                    €50
  • Privéles (drie kwartier)    €37,50

Volwassenen

Ook voor volwassenen worden er rijlessen aangeboden op de Boerderij. Paardvriendelijk werken staat hier voorop.

  • Rijlessen per kwartaal    €200

De rijlessen gaan altijd door, behalve tussen Kerst en Oud en Nieuw en in de zomervakantie. De lessen die op Pasen vallen kunnen worden ingehaald. Er mag één rijles per kwartaal worden ingehaald wanneer er tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd. Dit kan in de instroomlessen. Een privéles kan worden ingehaald wanneer deze 48 uur van tevoren wordt afgezegd.

Meteen inschrijven? Dat kan door middel van dit formulier, klik hier.

Wil je meer informatie? We horen het graag. Kijk in de Boerderij op IJburg gids 2017-2018 of mail naar pony@boerderijopijburg.nl.