Steun ons & sponsorpagina

Ponymaatjes cursus van Brons naar Goud

Het is de hoogste tijd dat kinderen kennis kunnen maken met een nieuwe manier van omgaan met paarden. Leer in de ponymaatjes lessen alles wat je wilt weten over paarden en hoe ze communiceren.

Het succesvolle Ponymaatjes programma van Brons naar Goud, waar inmiddels meer dan 600 kinderen aan hebben deelgenomen, gaat door.

De Brons cursus

Duurt 10 weken duren en de kinderen kunnen na Brons doorstromen naar Zilver 1.

Zilver en Goud

In zowel Zilver als Goud gaan we toewerken naar het rijden. De kinderen doen meer voltige, mogen af en toe zelfstandig rijden en leren op- en afzadelen.

Aan het einde van een halfjaarlijkse periode doen alle kinderen examen op hun eigen niveau. En stromen daarna door naar het volgende niveau. Binnen de lessen zijn Zilver 1 en 2 en Goud 1 en 2 in lessen “Zilver” en “Goud” gecombineerd.

De Ponymaatjes lessen gaan in de vakanties niet door. In de Herfst-, Voorjaars- en meivakantie kunnen de kinderen in plaats van de les een twee uur durende workshop volgen. Lessen die vallen op officiële feestdagen komen te vervallen en kunnen worden ingehaald in andere Ponymaatjes lessen. De Ponymaatjes lessen zullen een winterstop kennen in december en januari. In deze periode vinden wel twee workshops plaats waar de kinderen aan kunnen deelnemen. De workshops in de vakanties en winterstop zijn bij de prijs inbegrepen.

 

10482374_331331246991461_1537903710577202056_n