Stadspas en Jeugdsportfonds

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen mee kan doen en met paarden om kan gaan geven wij zelf kortingen, werken wij samen met de Stadspas en het Jeugdfonds sport. Het is mogelijk om op verschillende manieren korting te krijgen.

Stadspas

Iedereen met een Stadspas krijgt een korting op de lessen aangeboden van de Boerderij op IJburg in combinatie met een aanbieding uit de stadspas Jeugdgids. Hier vind je meer informatie: https://www.amsterdam.nl/stadspas/sporten-stadspas/.

Ook kunnen kinderen gebruik maken van het Jeugdsportfonds, eventueel in combinatie met een aanbieding van de stadspas Jeugdgids.

De aanbiedingen van de stadspas Jeugdgids zijn:

  • Ponymaatjes instuif met korting op vertoon van stadspas!
  • Deelname aan ponykamp 7 tm 12 jaar voor € 20 eigen bijdrage
  • Pony rijden, wekelijks in totaal 10 weken voor € 10 eigen bijdrage

Jeugdfonds Sport Amsterdam

Ouders kunnen zelf online een aanvraag doen. Kijk bij www.stichtingsina.nl/sport of kijk bij https://jeugdfondssportencultuur.nl/nieuws/direct-zelf-een-aanvraag-doen-voor-ouders/  of https://aanvragen.jeugdfondssportencultuur.nl/amsterdam/.

Hier vind je de spelregels: https://jeugdfondssportencultuur.nl/wp-content/uploads/dlm_uploads/Spelregels-Jeugdfonds-Sport-Cultuur-Amsterdam_compact-1.pdf

Lukt het niet zelf? Vraag hulp bij een intermediar, bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

Er kunnen bij het JFSA ook aanvragen worden gedaan voor kinderen die niet in het bezit zijn van een stadspas! Deze aanvragen vereisen een goede onderbouwing door de intermediair, waarom de ouder financieel niet in staat is de sportcontributie te betalen!

Gemeente Diemen

De Gemeente Diemen kent haar eigen regeling: ‘Alle kinderen doen mee’, waarmee sport of culturele activiteiten voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen bekostigt kunnen worden. Ouder kunnen voor meer informatie over deze regeling contact opnemen met de Gemeente Diemen, dhr Karso, telefonisch bereikbaar op 020 – 3144888. Hier vind je meer informatie over de regeling ‘Alle kinderen doen mee’.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken als het lesgeld te kostbaar is: pony@boerderijopijburg.nl