De nieuwe Boerderij: help je mee?

Help de Boerderij!

Beste IJburger én Diemenaar,

De Boerderij op IJburg bestaat nu sinds 2015 en heeft een vaste plaats verworven in het leven van veel IJburgers en Diemenaren. Bijna 200 kinderen komen elke week pony’s verzorgen en rijden. Moeders en vaders met jonge kinderen vinden de weg naar de schapen, varkens, kippen en konijnen. Regelmatig verzorgen vrijwilligers op zondagen de Thee op de Boerderij met zelfgebakken lekkernijen. Ook is de Boerderij een plek geworden waar mensen met een beperking dagbesteding kunnen volgen. Deze unieke plek is laagdrempelig en laat bewoners kennis maken met dieren en de natuur, en ook vooral met elkaar.

Zoals jullie wellicht weten zijn we samen met de gemeente op zoek geweest naar een definitieve locatie omdat op de vorige locatie een tennishal kwam. Inmiddels zitten we op de Overdiemerweg 36a, waar we de boerderij prachtig opnieuw opgebouwd is. We zijn hier heel blij mee en we mogen hier blijven, hoera!

Door alle aandacht die we nodig hadden voor de strijd om ons voortbestaan hebben we de laatste tijd te weinig aandacht besteed aan het werven van fondsen via sponsors en vrienden van de boerderij. We zijn daarom op zoek naar financiële ondersteuning.  Dat kan op meerdere manieren.

Adopteer een kip voor 7,50 eenmalig.
Adopteer symbolisch een kip en ontvang een adoptiecertificaat.

Word vriend van de Boerderij voor 25 euro per jaar

Stort 25 euro op de rekening van de Stichting Kyra Foundation (NL82TRIO0197985068) ovv vriend en een emailadres (gebruik A voor het @) . We nemen je op in het register van onze vrienden, houden je op de hoogte van onze activiteiten via de nieuwsbrief en 1 x per jaar is er de vrienden dag.

Word lid van de club van 100 voor 100 euro per jaar

Stort 100 euro op de rekening van de Stichting Kyra Foundation (NL82TRIO0197985068) ovv club van 100 en een emailadres (gebruik A voor het @). We vermelden je naam of die van je bedrijf op het Club van 100 bord op de Boerderij en op de website. We houden je op de hoogte van onze activiteiten via de nieuwsbrief en 1 x per jaar is er de Club van 100 dag.

Word partner van de Boerderij op IJburg voor meer dan 100 euro per jaar

Afhankelijk van de hoogte van de bijdrage hebben we het volgende in de aanbieding:

– vermelding op onze website, twitter en facebookpagina (6 keer per jaar)

– logo in nieuwsbrief en op posters en flyers

– er kan promotiemateriaal van het bedrijf bij de Boerderij opgehangen worden

– naamgeving pony

– Het gebruik van de Boerderij op IJburg voor relaties of personeel (max 40 personen, exclusief catering)