Ponykampen

REGULIER PONYKAMP VOOR IEDEREEN

Alle kinderen vanaf 7 jaar kunnen deelnemen aan ponykampen in de herfst-, voorjaars, , mei- en zomervakantie.

Kinderen worden om 9.00 uur gebracht en om 17.00 uur gehaald. Programma start om 9.10 uur en is rond 16.50 uur afgelopen. . Het is niet nodig om rijervaring te hebben, iedereen kan meedoen. Er is een apart programma voor kinderen met meer ervaring. Ook kinderen met een speciale behoefte of beperking kunnen deelnemen aan het dagkamp (in overleg). Voor kinderen waarvoor een vierdaags kamp teveel is, kan ook een twee- of driedaags kamp worden samengesteld.

De kinderen krijgen een lunch en er is de hele dag limonade en water om te drinken. Ook is er tweemaal een tussendoortje met fruit, crackers en ontbijtkoek of fruitreep. De begeleiding van de kampen is in handen van de vakkundige instructeurs.
De kinderen zullen veel gaan doen zoals spelletjes (met en zonder de pony’s), ze krijgen ponymaatjes lessen, gaan rijden en/of voltigeren en kunnen knutselen en/of vrij spelen. De kinderen helpen ook in de verzorging van alle dieren van de Boerderij. De dieren moeten iedere dag eten, drinken en schone verblijven!

Kinderen in het bezit van een stadspas (groene stip) kunnen meedoen met kamp in de herfstvakantie en 1 week in de meivakantie.

RUITERKAMP / TIENERKAMP VOOR LESKINDEREN VAN DE BOERDERIJ
Voor ruiters (muv brons start rijlessen en geen ponymaatjes) vanaf 9 jaar en onze eigen tieners  (vanaf 10 jaar, minimaal niveau zilver) organiseren we ruiterkamp in meerdere vakanties in het jaar!

Met een super leuk programma met verdieping en leuke activiteiten. Het is niet mogelijk om enkele dagen voor dit kamp te reserveren. Alleen de hele week meedoen is mogelijk (of de 4 dagen als dat het week aanbod is).

Kalender regulier ponykamp, 4 dagen (* up to date 8 januari)

Voorjaarsvakantie 2024: 19 februari ™ 23 februari (woensdag 21 februari niet)
Inschrijving open.

Meivakantie 2024: week 1 29 april ™ 3 mei (woensdag 1 mei niet), week 2 6 mei ™ 10 mei (woensdag 8 mei niet)
Inschrijving open.

Zomervakantie 2024:
Inschrijving nog niet geopend

Kalender ruiter/tienerkamp (voor onze eigen ruiters)

Meivakantie 2024: inschrijving geopend

Zomervakantie 2024: inschrijving geopend

Kosten *
4 dagen kamp     € 300 – voor ponymaatjes en ruiters van de Boerderij geldt een gereduceerd tarief
3 dagen kamp     € 265 – voor ponymaatjes en ruiters van de Boerderij geldt een gereduceerd tarief
2 dagen kamp     € 200 – voor ponymaatjes en ruiters van de Boerderij geldt een gereduceerd tarief

* ponymaatjes en ruiters van de Boerderij gereduceerd tarief!
* ook kortingen mogelijk voor kinderen van ouders die tot 140 procent sociaal minimum inkomen hebben. Stuur een mail naar info@boerderijopijburg.nl om te overleggen over de kosten.
* In de meivakantie en herfstvakantie is het voor kinderen met een stadspas mogelijk om mee te doen met een stadspas aanbieding. In andere vakanties niet, wel kunnen we overleggen over de kosten. Stuur een mail naar info@boerderijopijburg.nl.

Bij vragen of aanmelden kun je mailen naar pony@boerderijopijburg.nl!