Nieuwsbrief Maart 2018

Je zou het soms niet zeggen, maar de lente is zowaar begonnen! De pony’s beginnen al flink te verharen en er zijn ook veel vogels in het bos die zich wagen aan een nestje. We vieren op de Boerderij op maandag 2 april een Paasfeest. Kijk verderop in de nieuwsbrief voor meer informatie. We rijden dan ook een wedstrijd waarmee je je kan kwalificeren voor het Manegekampioenschap van wel 35 manege’s in Nederland! Ook wordt er nog druk gebouwd op de Boerderij. Kijk snel verder voor alle informatie.

 

Bouw hoofdgebouw en rijbaan

De impressie van het hoofdgebouw is gemaakt door onze architect Florian Eckhardt. De ruwbouw wordt opgeleverd in mei en het gebouw kan in juni in gebruik worden genomen. Ook wordt er binnenkort gestart met de bouw van de overkapping van de rijbaan. Ook dit moet in mei klaar zijn. Hierna zal de dierenweide in worden gericht en gaan we aan de slag met het speelbos. We zien er enorm naar uit! De feestelijke opening volgt in september.

 

BSO Boerderij

Na de zomervakantie start Unikidz met een bso groep op de Boerderij. Deze unieke samenwerking zorgt er voor dat nog meer kinderen buiten kunnen spelen in de natuur. Voor meer informatie klik hier.

Pasen op de Boerderij

Jullie zijn allemaal welkom om samen op zoek te gaan naar paaseieren, een buitenkunst workshop te doen, oud-Hollandse spelletjes te spelen en groente & fruit in vrolijke paasstijl aan de dieren te voeren. Natuurlijk mogen jullie ook weer marshmallows roosteren en je warmen aan een klein vuurtje. De activiteiten vinden allemaal plaats tussen 14:00-16:00 uur, maar de buitenkunst workshop begint 14:30 en 15:00 uur met een centrale uitleg. Voor meer informatie klik hier.

Paas wedstrijd

Op 2 april is er een wedstrijd voor alle ruiters (instroom tot en met goud). Deze wedstrijd is ook gelijk de selectie voor de manegekampioenschappen van de Manege en Ruiter Bond.  Voor meer informatie klik hier en online inschrijven kan hier.