Nieuwe pony’s op de Boerderij – kom je morgen kijken?

Deze week zijn Dunya en Pim bij de Boerderij aangekomen! Duna is een 6 jarige kruising tussen een Haflinger en een Belgisch paard. Ze is vrij groot, wel 1,5 meter. Ze is enorm goed gemutst en lief met rijden. We hopen dat Dunya in de toekomst onze nieuwe voltige ster wordt want ze heeft een heerlijke galop. Binnenkort zal ze mee gaan doen aan de rijlessen. Eerst mag ze nog even wennen en wordt ze door de instructeurs getraind.

Pim is 8 jaar en is van een heel speciaal ras: het is een Scottish Highland pony. Dit ras komt bijna niet voor in Nederland. Pim is heel vrolijk en speels en is super lief met rijden.

Net als Dunya mag ook hij eerst even wennen en krijgt hij een gezondheidscheck voor hij in de rijlessen mee gaat doen. Naast een rustige start krijgen ze ook een gezondheidscheck waarbij hun tanden worden gecontroleerd, hoeven bekapt en een wormonderzoek wordt gedaan. Zo beginnen ze goed aan hun nieuwe bestaan bij ons. En als de kids heel veel mazzel hebben doet ze ook al een keer mee aan Ponymaatjes!

Morgen tijdens de Thee op de Boerderij kun je ze komen bewonderen! Van 14.00 tot 17.00 uur zijn we open en kunt je onder het genot van koffie/thee en iets lekkers genieten van het mooie lenteweer dat in aantocht is.