Natural horsemanship grondwerklessen

Benieuwd naar een meer natuurlijke omgang met paarden? Tijdens de lessen leer je wat Natural Horsemanship is, welke systemen en mogelijkheden er zijn om de band met paarden te verbeteren. Deze lessen geven je alle handvaten die je nodig hebt om een paard te trainen volgens het Natural Horsemanship systeem.

Tieners

Er zijn Natural Horsemanship lessen speciaal voor tieners! Tijdens de lessen kan je grondwerkles of rijles volgen. In de grondwerkles werk je aan verschillende disciplines, zoals Horse Agility, vrijheidsdressuur en het werken aan de lange lijnen. In de rijles werk je toe naar het berijden van een paard zonder zadel en hoofdstel en het trainen van een paard op diervriendelijke wijze.

  • Grondwerklessen per maand          €43,00
  • Rijlessen per maand   € 74,95 voor een basiskaart
  • Rijlessen per maand   € 79,95 voor een flexkaart
  • Privéles (uur in totaal) € 65,00

Bij een basiskaart kan een les niet worden ingehaald, bij een flexkaart mag een les worden ingehaald als er tot 4 uur voor aanvang van de les is afgezegd.

Volwassenen

Voor volwassenen worden er Natural Horsemanship grondwerklessen aangeboden. Deze lessen zijn zeer interessant voor mensen die graag naast het paard verder willen leren, weer willen starten met rijden maar eerst naast het paard willen beginnen, mensen die via de paarden meer willen leren over hun eigen communicatie- en leiderschapsstijl, maar ook voor iedereen die zich wil verdiepen in het paard of overweegt een lease paard te nemen of een eigen paard aan te schaffen.

  • Grondwerklessen per maand          € 43,00

Het lesgeld voor grondwerklessen is gebaseerd op 46 lessen per jaar, verdeeld over 10 maanden. De lessen gaan altijd door behalve in de zomervakantie.

Het lesgeld voor de rijlessen is gebaseerd op 46 lessen per jaar, verdeeld over 12 maanden. De lessen gaan altijd door behalve in de zomervakantie (vandaar de 46 weken). Lessen die vallen op feestdagen en door ons geannuleerd worden mogen altijd worden ingehaald.

Een privéles kan worden ingehaald wanneer deze 48 uur van tevoren wordt afgezegd.

We hanteren een maand opzegtermijn per de 1e van de volgende maand.

Iedere deelnemer aan de rijlessen is verplicht om een lesovereenkomst af te sluiten. Aan deze lesovereenkomst zit een ruiterpaspoort gekoppeld waarin de voortgang wordt bijgehouden. Daarnaast ontvang je vanuit de Manege en Ruiterbond het tijdschrift Manegeruiter. Voor nieuwe deelnemers geldt inschrijfgeld.

De kosten zijn:

Paspoort jaarbijdrage 21,00 euro

Paspoort jaarbijdrage stadspas 11 euro

Inschrijfgeld 15 euro

Inschrijfgeld stadspas gratis

Wil je meer informatie? We horen het graag. Mail naar pony@boerderijopijburg.nl.

Wil je meer informatie of je aanmelden? We horen het graag! Mail naar pony@boerderijopijburg.nl.