Natural horsemanship grondwerklessen

Benieuwd naar een meer natuurlijke omgang met paarden? Tijdens de lessen leer je wat Natural Horsemanship is, welke systemen en mogelijkheden er zijn om de band met paarden te verbeteren. Deze lessen geven je alle handvaten die je nodig hebt om een paard te trainen volgens het Natural Horsemanship systeem.

Tieners

Er zijn Natural Horsemanship lessen speciaal voor tieners! Tijdens de lessen kan je grondwerkles of rijles volgen. In de grondwerkles werk je aan verschillende disciplines, zoals Horse Agility, vrijheidsdressuur en het werken aan de lange lijnen.

  • Grondwerklessen per maand          €45,00

Volwassenen

Voor volwassenen worden er Natural Horsemanship grondwerklessen aangeboden. Deze lessen zijn zeer interessant voor mensen die graag naast het paard verder willen leren, weer willen starten met rijden maar eerst naast het paard willen beginnen, mensen die via de paarden meer willen leren over hun eigen communicatie- en leiderschapsstijl, maar ook voor iedereen die zich wil verdiepen in het paard of overweegt een lease paard te nemen of een eigen paard aan te schaffen.

Abonnement

We werken met een kwartaalabonnement die 3 maanden geldig is. Lesgeld is gebaseerd op 46 lessen per jaar, verdeeld over 12 maanden. Het lesgeld wordt per maand geïncasseerd. De kwartalen starten op 1 sept, 1 dec, 1 maart en 1 juni. Iedereen heeft de mogelijkheid om 2 gemiste lessen per kwartaal in te halen, mits op tijd afgemeld in het Klantenportaal. Deze gemiste lessen kunnen, indien mogelijk bij voldoende ruimte, worden ingehaald binnen het lopende kwartaal.

Opzegtermijn is 1 maand voor het einde van het lopende kwartaal.

De lessen gaan altijd door behalve in de zomervakantie (vandaar de 46 weken), deze lessen kunnen dan ook niet worden ingehaald. Op enkele feestdagen gaan de lessen niet door, deze mogen altijd ingehaald worden (wel binnen het kwartaal!), ook lessen die door ons geannuleerd worden vanwege bv ziek personeel kunnen binnen het lopende kwartaal worden ingehaald. Lessen die geannuleerd worden door onvoorziene omstandigheden (bv code rood) kunnen niet worden ingehaald.

  • Grondwerklessen per maand          € 45,00

Iedere deelnemer aan de rijlessen is verplicht om een lesovereenkomst af te sluiten. Aan deze lesovereenkomst zit een ruiterpaspoort gekoppeld waarin de voortgang wordt bijgehouden. Daarnaast ontvang je vanuit de Manege en Ruiterbond het tijdschrift Manegeruiter. Voor nieuwe deelnemers geldt inschrijfgeld.

Wil je meer informatie? We horen het graag. Mail naar pony@boerderijopijburg.nl.