IJburg Rangers Zomerkamp; nu opgeven

Deze zomer vindt het leukste en avontuurlijkste kamp van IJburg plaats op de Boerderij! Voor alle Rangers op IJburg is er tweemaal een kamp, 13 t/m 17 juli en 3 t/m 7 augustus.

Tijdens het Ranger kamp gaan we op avontuur in het Dierenpark en de Diemervijfhoek. We doen spelletjes op de Boerderij, werken in de tuin en we zorgen voor de dieren. Voor de Rangers vanaf 8 jaar is er een spooktocht op donderdagavond.

Het programma is van 9 uur tot 15.30 uur, maar de kinderen kunnen om 8.30 uur gebracht worden en om 17.30 uur gehaald. Eventueel later in overleg. Ook kinderen met een speciale behoefte of beperking kunnen deelnemen aan het dagkamp. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen. Voor kinderen waar een vijfdaags kamp nog teveel is, kan ook een drie-, of vierdaags programma worden samengesteld. Neem hiervoor contact met ons op.

De begeleiding is in handen van alle IJburg Rangers begeleiders. Daarnaast helpen vrijwilligers mee om alle dagen goed te laten lopen. De kinderen krijgen een lunch en er is de hele dag diksap, thee en water om te drinken. Ook is er tweemaal een tussendoortje met fruit, crackers en eierkoeken. Graag vernemen wij eventuele dieetwensen en allergieën.

De kosten voor het dagkamp bedragen € 120,- voor de hele week. Voor de extra opvang voor en na het kamp (van 8.30 uur tot 9.00 uur en van 15.30 uur tot 17.30 uur) wordt een toeslag gerekend van €5,- per moment (ochtend/middag) per dag. Voor drie dagen betaal je € 90,- en voor vier dagen € 105,-. De drie- en vierdaagse plekken zijn zeer beperkt beschikbaar.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar pony@boerderijopijburg.nl met daarin vermeldt je naam, Ranger kamp en het aantal dagen dat je mee wilt doen.