Feestelijk Nieuws! Wie komt ons helpen?

De Boerderij op IJburg gaat uitbreiden!

In Mei 2014 hebben we met vereende krachten de schuur gebouwd op kavel 70. Sindsdien zijn er veel activiteiten. Elke week komen meer dan 180 kinderen meedoen aan ons programma Ponymaatjes. We hebben nu een wachtlijst en daarom gaat De Boerderij uitbreiden. We maken een grotere paddock, meer staloppervlakte en een echte rijbaan. De uitbreiding worden gefinancierd door bewoners van IJburg en het fonds voor Oost.Deze week worden de materialen aangevoerd die nodig zijn voor de uitbreiding en daarna starten we met de werkzaamheden. De komende 3 weekenden gaan we klussen.
We hebben hulp nodig op: 
21/22 februari, 28 feb /1 mrt en 7/8 mrt. We gaan palen zetten, hekken maken, timmeren en afwerken. Wie komt ons helpen?

We starten om 10 uur en we gaan iedereen goed verzorgen gedurende de dag. In de middag hebben we een lekkere lunch en aan het einde van de dag sluiten we af met een drankje.

We hopen dat iedereen die betrokken is bij de Boerderij op zijn of haar manier wil bijdragen aan de uitbreiding. Dit kan zijn door te klussen, broodjes te smeren of iets totaal anders. Niet zo goed met je handen maar wel met je hoofd? Alle inbreng is meer dan welkom!

Deze uitbreiding geeft ons vele nieuwe mogelijkheden, zoals het aanbieden van rijlessen, verzorg pony’s, voltige lessen en een breder programma voor Ponymaatjes. We hopen per 1 maart te starten met deze activiteiten. Daarvoor moeten we de uitbreiding op tijd klaar hebben. 

Laat ons weten of en wanneer je ons kunt helpen op: info@boerderijopijburg.nl

Samen maken we de Boerderij tot een succes!