Doneren

De nieuwe Boerderij op IJburg

Voor de bouw van de nieuwe Boerderij veel geld nodig. Zoals we vorig jaar hebben aangekondigd zijn we dit jaar druk bezig om nog 190.000 euro bij elkaar te zoeken. Met dit geld bouwen we alle voorzieningen voor de dieren, de rijbaan, het hoofdgebouw en het speelbos. Ook maken we de Boerderij voor iedereen toegankelijk met onder andere een miva toilet en een rolstoelbaan.

We hebben hier hulp bij nodig; jouw hulp. Je kan meteen helpen door te doneren met deze knop:
Doneer nu

Maar je kan ons ook op verschillende manieren helpen zonder dat het geld kost:

 • Helpen bij het invullen van fondsaanvragen
 • Sponsors zoeken
 • Spaaracties blijven inleveren
 • Een eigen actie opzetten via Geef.nl
 • Meedoen met het cartridge recycling programma van 123inkt.nl
 • Shoppen met sponsormeter.com
 • Online boeken kopen bij YouBeDo.com

Helpen bij het invullen van fondsaanvragen

Fondsen- en sponsorwerving kost veel tijd. Samen kunnen we het behapbaar maken. Kan jij helpen bij het doen van een aanvraag vanuit huis? Mail ons op info@boerderijopijburg.nl

Spaaractie gaat door

Miriam en Marieke hebben enorm bijgedragen aan de crowdfunding door de spaaractie op te zetten. En helemaal fijn: ze gaan door!

spaaractie

Alle grote supermarkten, maar ook koffiemerken, werken met spaaracties. Die zegeltjes, kaartjes en stickers zijn geld waard! Net als de zegels van de Etos of de uit te knippen vouchers op het koffiepak. Je kan de Boerderij simpel helpen door alle zegels en kaarten die je krijgt in de daarvoor bedoelde bak in de schuur in te leveren. Marieke gaat ze dan voor de Boerderij verkopen. Dankjewel Marieke! 

Een eigen actie starten

Via Geef.nl kan je nu een eigen actie starten voor de Boerderij. De pagina van de Boerderij kan je hier vinden. Heb jij goede ideeën of denk jij mee in hoe we dit het beste aan kunnen pakken? Mail ons!

Cartridge recycling programma van 123inkt.nl

Bij 123inkt.nl kun je een recycle aanvraag doen. Je kunt de vergoeding die je ontvangt van 123inkt.nl, voor het toesturen van gebruikte cartridge(s), doneren aan een goed doel. En de Boerderij staat als goed doel geregistreerd bij 123inkt.nl. Kijk hier voor meer informatie.

Shoppen met sponsormeter.com

Met deze link kun je online shoppen én de Boerderij steunen zonder dat het jou iets kost! Bijvoorbeeld; je wilt een paar schoenen bestellen bij Adidas.com. Voordat je naar Adidas.com gaat, ga je eerst naar sponsormeter.com. Met deze link kom je op onze unieke sponsoroverzicht pagina. Vanaf de sponsormeter.com website klik je door naar Adidas.com om je aankoop te doen. Op die manier weet Adidas dat je via sponsormeter.com shopt. Je wordt door gelinkt naar Adidas waar je jouw aankoop kan doen zoals je normaal ook zou doen. De prijs van je aankoop is precies hetzelfde! Nadat je de schoenen hebt gekocht, keert Adidas een commissie uit die sponsormeter.com omzet in een donatie voor de Boerderij. Via onze sponsoroverzicht pagina kun je shoppen bij een heleboel online winkels zoals  Bruna, Vitaminstore, Woonexpress, Voordeeldrogisterij, maar ook Nuon, Sunweb, Aliexpress en nog veel meer! Dus shop till you drop.

Soms kan je vergeten om eerst naar sponsormeter.com te gaan voordat je een online aankoop doet. Download de sponsormeter reminder (beschikbaar voor chrome) om er zeker van te zijn dat je nooit vergeet de Boerderij te steunen als je online aankopen doet!

Online boeken komen bij YouBeDo.com

Ben je van plan online een boek of boeken te kopen? Ken je YouBeDo.com? Bij YouBeDo.com lever je met iedere aankoop een bijdrage aan een goed doel naar keuze en de prijs van de aankoop is hetzelfde. 12 % van je aankoop gaat naar een goed doel wat je zelf kiest. En de Boerderij op IJburg is één van de goede doelen. Zo werkt het:

 • Klik hier als je boeken wilt bestellen bij YouBeDo.com.
 • Zoek je boek(en) uit en klik op de knop ‘bestellen’
 • Maak een nieuw account aan of vul je gegevens in
 • Klik op de knop ‘doneren’
 • Scroll naar beneden waar staat ‘Of…. steun een goed doel’
 • Zoek Boerderij op IJburg bij de B of in het zoekvenster
 • Bevestig je bestelling
 • En rond de resterende stappen af en voila 12 % van jouw aankoop is nu gedoneerd aan de Boerderij, heel erg bedankt!