Dierenhotel voor konijnen

Als je op vakantie gaat of je kan tijdelijk niet voor je dier zorgen, zoek je een vertrouwde plek voor je huisdier om te logeren. Gelukkig kan je konijn op de Boerderij komen logeren in ons dierenhotel! Het kleinschalige hotel is het hele jaar geopend. Helaas zijn we (tijdelijk) gestopt met het hotel aanbieden voor andere knaagdieren.

De dieren krijgen onbeperkt ruwvoer, een schoon hok, brokjes en vers groenvoer. 

De dieren verblijven in binnenhokken, er zijn hokken beschikbaar, je mag / kan ook je eigen hok meenemen.

Je kan je dier komen brengen en halen op maandag tot en met vrijdag vanaf 10 uur en voor 16 uur. Bij uitzondering kunnen dieren ook buiten deze tijden worden gebracht of opgehaald, hiervoor gelden meerkosten. 

De konijnen dienen ingeënt te zijn (minimaal 3 weken voor het verblijf, niet ouder dan 1 jaar) tegen myxomatose en RHD. Neem je vaccinatiebewijs mee! Zonder kunnen we je dier niet onderbrengen. 

Reserveren kan via het online formulier: klik hier (actieve link maken) https://docs.google.com/forms/d/1R4ypluykSLicSJjIvtfpronHTeKv4AOA-062OWqjhSw/edit

Kosten: 

  • Het kost 5 euro per dag, per week 30 euro euro (1 dag korting)
  • Een extra dier wat in hetzelfde hok kan verblijven kost 2 euro extra per dag (met een maximum van 4 euro extra per dag)
  • Ruiters en anderen die les volgen bij de Boerderij op IJburg krijgen 1,50 euro korting op de dagprijs