De Eetkamer – feestjes op de Boerderij!

Kinderfeestjes bij de Boerderij op IJburg

Bij de Boerderij op IJburg kan je het leukste kinderfeestje van heel Amsterdam geven!

Kinderen met een beperking kunnen ook deelnemen aan de feestjes, of een feestje organiseren.

Algemeen

Bij elk feestje hoort een feestelijk gedekte tafel en onbeperkte limonade.

Tijdens een pony feestje gaan we altijd de pony’s poetsen en versieren.

Willen de kinderen graag op de pony? Dat kan, we kunnen turn oefeningen doen op een pony! Omgekeerd op de pony zitten of zelfs staan. Dit wordt voltige genoemd. Voltige wordt per kind op niveau aangeboden. Voor de kleinere kinderen kunnen we kiezen voor een parcours terwijl ze op de pony zitten!

Willen ze samen met een pony iets doen? Dat gaan ze ook doen, we maken een obstakel parcours die je samen met een pony, naast de pony, gaat oefenen. We gaan slalommen, over een hindernis springen en bv door een gordijnboog. Meer ervaren kinderen kunnen oefenen met obstakels zoals een brug waar je overheen kan en blokken waar de pony’s op kunnen staan.

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en de kosten, mail dan naar pony@boerderijopijburg.nl

Een feestje is gereserveerd na ontvangst van de e-mail waarin het feestje bevestigd is en er een betaal verzoek staat. Het te betalen bedrag voor het feestje dient vooraf per bank te worden overgemaakt, in de e-mail met de bevestiging staat de uiterste betaaldatum. Na ontvangst van betaling is de reservering pas de definitief!

Sellu stopt, Eetkamer blijft open 

Helaas stopt Sellu per direct bij de Eetkamer. We vinden het ontzettend jammer, ook omdat iets lekkers kunnen drinken en eten bij de Boerderij van toegevoegde waarde is gebleken het afgelopen jaar. Daarom gaan we er voor zorgen dat de Eetkamer open blijft! De komende weken zijn we bezig met een nieuw menu en de bezetting dus kan je wel boven zitten, maar is er mogelijk geen bediening voor koffie en thee als er geen vrijwilligers zijn die dit kunnen doen. Daarom meteen een oproep: vind je het leuk om ons als vrijwilliger de komende weken uit de brand te helpen? Mail ons! Al met een paar uurtjes zijn we blij, bij voorkeur in het weekend of woensdagmiddag. Het is altijd gezellig om achter de bar te staan op de Boerderij met alle aanloop en les kinderen. Een goede manier om te vieren dat de corona beperkingen weer zijn opgeheven!

Daarnaast zoeken we zsm maar in ieder geval vanaf 1 april een medewerker voor de horeca voor de woensdag, zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur. De taken zijn het bedienen van bezoekers, het voorbereiden en begeleiden van kinderfeestjes en er voor zorgen dat de Eetkamer schoon en gezellig is. Helpen jullie ons mee iemand te vinden door deze vacature in jullie netwerk te delen?

Boerderij op IJburg wil met dieren en natuur zorgen voor verbinding, met speciale aandacht voor iedereen waarvoor het niet vanzelfsprekend is de ander te ontmoeten en deel te nemen aan de maatschappij