Andere dieren

Op de Boerderij leven een hoop verschillende dieren! Onder het kopje ‘pony’s’ kun je kennis maken met onze grote viervoeters. Hier zullen we onze kleine dieren voorstellen!

Geiten

Er wonen 3 geiten op de Boerderij. Belle, Hans en Grietje. Omdat Belle zonder Bubbles te eenzaam was hebben we Hans en Grietje opgehaald bij Stichting Flappus, een dierenopvang organisatie in Zwolle.

Belle woont al langer op de Boerderij. Ze komt van een schapenboer op Texel komen. Daar worden geiten gebruikt voor de melk en hadden ze geen plek meer voor de baby geitjes. Ze is toen samen met Bubbles naar de Boerderij gekomen en ze zijn met de fles opgevoed.

Varkens Annie en Rosie zijn hele speciale varkens, namelijk wolvarkens. Ze hebben heel veel haar! Annie en Rosie houden ook heel erg van knuffelen!

Ziggy en Emily zijn twee mini varkentjes die gezellig in de dierenweide lopen.

Kippen Op de Boerderij hebben we momenteel een groep kippen, sommige kippen komen van een legboerderij en de andere hebben we van andere plekken opgevangen.

Konijnen Tauriel, Kili, Lizzy, Lilly en Mukta. Tauriel, Kili en Mukta  hebben we opgevangen bij een andere boerderij waar ze niet zo goed verzorgd werden. Nu hebben ze met zijn allen een hele fijne plek! Lilly en Lizzy hebben we geadopteerd.

Cavia’s Bennie, Lieve en Bowie

Schapen´╗┐Amirah, Liv en Sjaan hebben we opgevangen omdat ze naar de slacht zouden gaan omdat ze niet mee konden komen met de kudde.

Katten
Najib en Noah zijn broertjes, dat kun je ook wel merken want ze zijn dol op elkaar!


~ EREGALERIJ ~

Bubbles kwam samen met Belle van een schapenboer op Texel. Daar werd hun moeder gebruikt voor de melk en hadden ze geen plek meer voor de baby geitjes. Ze zijn naar de Boerderij gekomen en met de fles opgevoed. Bubbles had een trauma (botbreuk) opgelopen tijdens zijn geboorte. We hebben hem een tijd kunnen ondersteunen, maar hij had pijn en het werd niet meer beter. We hebben toen de moeilijke beslissing gemaakt om hem te laten gaan. Bubbles wordt nog steeds heel erg gemist.