Bloembollen bij de Boerderij

Kom je zondag a.s. (16 nov) meehelpen bij het planten van bloembollen? Wij hebben zondag een tuinklusdag in het leven geroepen en daar kunnen we alle hulp goed bij gebruiken. Door nu bloembollen te planten hopen we dat de Boerderij er volgend jaar fleurig bij zal staan. Jong en oud, iedereen is welkom om te helpen.

En wil je zelf ook een fleurige tuin? Koop dan zondag een zakje bloembollen bij de Boerderij. Onze tuinexpert heeft bollen van zeer goede kwaliteit op de kop weten te tikken. Onder andere tulpen, gemengde narcissen, bollen die makkelijk verwilderen, barbieroze hyacinten, etc. Door bij ons een zakje bloembollen te kopen help je de Boerderij. De volledige opbrengst wordt weer in de tuin geĆÆnvesteerd waardoor we volgend jaar hopelijk een goede oogst krijgen.

Naast het planten van de bollen zijn er genoeg andere klusjes te doen in de tuin om deze winterklaar te maken. Kom onze vrijwilligers helpen met het vlechten van een hek, het aanleggen van een pad of het verwijderen van onkruid. Tussen 13.00 en 16.00 uur zijn wij aanwezig op de Boerderij, tegelijkertijd is ook onze wekelijkse Thee bij de Boerderij. Dus ook als je geen zin hebt om in de tuin te werken kan je gezellig langskomen voor een kop thee of koffie met iets lekkers.

Mocht je wel graag bollen bestellen maar niet in staat zijn om ze zondag 16 november op te halen? Geen probleem! Stuur een mailtje naar info@boerderijopijburg.nl en we reserveren een zakje voor je.