Bezoek scholen

Bezoek aan de Boerderij

Het is voor scholen mogelijk om de Boerderij te bezoeken tijdens openingstijden. Hiervoor dient u zich op te geven via info@boerderijopijburg.nl of door een bericht te sturen naar 06-28263645.

Voor het bezoek vraagt de Boerderij geen vergoeding, maar een vrijwillige bijdrage is zeer welkom! Deze vergoeding draagt bij aan het behoud van de Boerderij, de Boerderij krijgt geen structurele subsidie en is dus afhankelijk van bijdragen zoals deze. De bijdrage kan per factuur of contant betaald worden.

Het kan voorkomen dat een bezoek niet mogelijk is doordat er al een andere organisatie op bezoek is. Daarom horen we het ook graag als jullie kort van te voren plannen maken om naar de Boerderij te gaan.

Workshops voor kinderen (4+)

Workshop alle dieren van de Boerderij op IJburg!

Ouders vinden het steeds belangrijker dat kinderen weer meer in aanraking komen met de natuur. De Boerderij heeft een breed natuur- en milieueducatie aanbod, ook afgestemd op de allerkleinsten.

In samenwerking met de Gemeente Amsterdam en het NME bieden wij vanaf voorjaar 2020 een heel leuk programma aan. Tijdens dit programma gaan de kinderen samen op ontdekkingstocht naar dieren en de natuur. Afhankelijk van de leeftijd komen ook wetenschap en het milieu aan bod. De kinderen leren alles door middel van spel en experimenten. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@boerderijopijburg.nl

Workhop ponymaatjes

Kom kennismaken met de pony’s, de verzorging en met voltige! Voor alle leeftijden.

Ontmoet de bijen en insecten, de pony’s, de konijnen, poezen, kippen, varkens, cavia’s, geiten en de schapen en natuurlijk niet te vergeten ons muildier Johnny.