De nieuwe Boerderij: help je mee?

Informatie

Beste IJburger,

De Boerderij op IJburg bestaat nu meer dan 2 jaar en heeft een vaste plaats verworven in het leven van veel IJburgers. Bijna 200 kinderen komen elke week pony’s verzorgen en rijden. Moeders met jonge kinderen vinden de weg naar de schapen, varkens, kippen en konijnen. Iedere zondag verzorgen vrijwilligers de Thee op de Boerderij met zelfgebakken lekkernijen. Ook is de Boerderij een plek geworden waar mensen met een beperking dagbesteding kunnen volgen en kinderen met autisme mee kunnen doen aan het Horse Boy programma. Deze unieke plek is laagdrempelig en laat bewoners kennis maken met dieren en de natuur.

Zoals jullie wellicht weten zijn we samen met de gemeente op zoek naar een oplossing voor een definitieve locatie omdat op de huidige locatie een tennishal komt. Verschillende mogelijkheden worden op dit moment onderzocht maar er is nog geen concreet plan.

Het goede nieuws is dat we in de tussentijd langer mogen blijven op onze huidige locatie. Maar helaas kunnen we op onze huidige locatie niet kosten dekkend draaien. Door alle aandacht die we nodig hadden voor de strijd om ons voortbestaan hebben we de laatste tijd te weinig aandacht besteed aan het werven van fondsen via sponsors en vrienden van de boerderij. We zijn daarom op zoek naar financiële ondersteuning.  Dat kan op meerdere manieren.

Word vriend van de Boerderij voor 25 euro per jaar

Stort 25 euro op de rekening van de Stichting Kyra Foundation (NL82TRIO0197985068) ovv vriend en een emailadres (gebruik A voor het @) . We nemen je op in het register van onze vrienden, houden je op de hoogte van onze activiteiten via de nieuwsbrief en 1 x per jaar is er de vrienden dag.

Word lid van de club van 100 voor 100 euro per jaar

Stort 100 euro op de rekening van de Stichting Kyra Foundation (NL82TRIO0197985068) ovv club van 100 en een emailadres (gebruik A voor het @). We vermelden je naam of die van je bedrijf op het Club van 100 bord op de Boerderij en op de website. We houden je op de hoogte van onze activiteiten via de nieuwsbrief en 1 x per jaar is er de Club van 100 dag.

Word partner van de Boerderij op IJburg voor meer dan 100 euro per jaar

Afhankelijk van de hoogte van de bijdrage hebben we het volgende in de aanbieding:

– vermelding op onze website, twitter en facebookpagina (6 keer per jaar)

– logo in nieuwsbrief en op posters en flyers

– er kan promotiemateriaal van het bedrijf bij de Boerderij opgehangen worden

– naamgeving pony

– Het gebruik van de Boerderij op IJburg voor relaties of personeel (max 40 personen, exclusief catering)