De Eetkamer en feestjes bij de Boerderij op IJburg

Ponykampen

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen deelnemen aan de ponykampen in de herfst-, voorjaars, lente-, mei- en zomervakantie. Kinderen worden om 9.00 uur gebracht en om 17.00 uur gehaald. Programma start om 9.10 uur en is rond 16.50 uur afgelopen. . Het is niet nodig om rijervaring te hebben, iedereen kan meedoen. Er is een apart programma voor kinderen met meer ervaring. Ook kinderen met een speciale behoefte of beperking kunnen deelnemen aan het dagkamp (in overleg). Voor kinderen waarvoor een vijfdaags kamp teveel is, kan ook een twee- of driedaags kamp worden samengesteld.

De kinderen krijgen een lunch en er is de hele dag limonade en water om te drinken. Ook is er tweemaal een tussendoortje met fruit, crackers en eierkoeken. De begeleiding van de kampen is in handen van de vakkundige instructeurs.

De kinderen zullen veel gaan doen zoals spelletjes (met en zonder de pony’s), ze krijgen ponymaatjes lessen, gaan rijden en/of voltigeren en kunnen knutselen en/of vrij spelen. De kinderen helpen ook in de verzorging van alle dieren van de Boerderij. De dieren moeten iedere dag eten, drinken en schone verblijven!

Kalender

week 2: 2 tm 6 mei = vol

  • Zomervakantie 2022:

week 1: 18 tm 22 juli = vol

week 2: 25 tm 29 juli = 3 dagen vol, 2 dagen nog enkele plekken*

week 3: 1 tm 5 augustus = inschrijving is open*

week 4: 8 tm 12 augustus (alleen tienerkamp voor ervaren ruiters) = inschrijving is open

week 5: 15 tm 19 augustus = 2 dagen vol, 3 dagen nog enkele plekken*

week 6: 22 tm 26 augustus = vol

* inschrijvingen tot 9 mei verwerkt

Kosten

  • 5 dagen kamp     €230
  • 4 dagen kamp     €200
  • 3 dagen kamp     €180
  • 2 dagen kamp    € 140

Wil je meer informatie of je aanmelden? We horen het graag! Mail naar pony@boerderijopijburg.nl.