De nieuwe Boerderij: help je mee?

Natural Horsemanship lessen

Benieuwd naar een meer natuurlijke omgang met paarden? Tijdens de lessen leer je wat Natural Horsemanship is, welke systemen en mogelijkheden er zijn om de band met paarden te verbeteren. Deze lessen geven je alle handvaten die je nodig hebt om een paard te trainen volgens het Natural Horsemanship systeem.

Tieners

Er zijn Natural Horsemanship lessen speciaal voor tieners! Tijdens de lessen kan je grondwerkles of rijles volgen. In de grondwerkles werk je aan verschillende disciplines, zoals Horse Agility, vrijheidsdressuur en het werken aan de lange lijnen. In de rijles werk je toe naar het berijden van een paard zonder zadel en hoofdstel en het trainen van een paard op diervriendelijke wijze.

  • Grondwerklessen per maand          €42,00
  • Rijlessen per maand                          €69,95

Volwassenen

Voor volwassenen worden er Natural Horsemanship grondwerklessen aangeboden. Deze lessen zijn zeer interessant voor mensen die graag naast het paard verder willen leren, weer willen starten met rijden maar eerst naast het paard willen beginnen, mensen die via de paarden meer willen leren over hun eigen communicatie- en leiderschapsstijl, maar ook voor iedereen die zich wil verdiepen in het paard of overweegt een lease paard te nemen of een eigen paard aan te schaffen.

  • Grondwerklessen per maand          € 42,00

Het lesgeld is gebaseerd op 46 lessen per jaar, verdeeld over 12 maanden. De lessen gaan altijd door behalve in de zomervakantie.

Wil je meer informatie of je aanmelden? We horen het graag! Mail naar pony@boerderijopijburg.nl.

foto tink