De nieuwe Boerderij: help je mee?

Lease pony

Veel kinderen willen graag een eigen pony. Voor ouders is dit vaak niet haalbaar. Daarom hebben we bij de Boerderij lease pony’s. Kinderen kunnen op een vaste pony in de lessen rijden en doen daarnaast ook nog een activiteit met de pony zoals (gevorderde) Ponymaatjes, tiener NH grondwerkles of vrij poetsen. Lease kent drie niveaus:

Lease niveau 1 – €110 per maand

Een reguliere rijles op een vaste pony per week en deelname aan een Ponymaatjes les of Tiener grondwerk les.

Lease niveau 2 – €200 per maand

Twee reguliere rijlessen op een vaste pony per week en deelname aan een Ponymaatjes les of Tiener grondwerk les.

Lease niveau 3 – €270 per maand

Een reguliere rijles per week op een vaste pony, een privéles van 45 minuten per week op een vaste pony en deelname aan een Ponymaatjes les of Tiener grondwerkles.

Kinderen die deelnemen aan lease niveau 2 of 3 mogen in de vakanties vrij rijden op een van de lesdagen. Daarnaast is er elk kwartaal een buitenrit op de eerste zaterdag van het kwartaal. Bij niveau 3 hoort daarnaast de mogelijkheid om met de pony in overleg deel te nemen aan wedstrijden of evenementen buiten de Boerderij.

Niet alle pony’s kunnen geleased worden en de pony’s zijn ook beperkt beschikbaar dus bij interesse is het belangrijk dit voor de zomervakantie kenbaar te maken zodat wij een plek kunnen reserveren. Wil je meer weten? Mail dan naar pony@boerderijopijburg.nl.