Steun ons & sponsorpagina

Lease pony

Veel kinderen willen graag een eigen pony. Voor ouders is dit vaak niet haalbaar. Daarom hebben we bij de Boerderij lease pony’s. Kinderen kunnen op een vaste pony in de lessen rijden en doen daarnaast ook nog een activiteit met de pony zoals Ponymaatjes, vrij poetsen en spelen of de Horse Agility Club.

Lease kent drie niveaus:

Lease niveau 1

Een reguliere rijles op een vaste pony per week en keuze uit deelname aan de Ponymaatjes Goud les of Horse Agility Club.

Lease niveau 2

Twee reguliere rijlessen op een vaste pony per week, keuze uit deelname aan de Ponymaatjes Goud les, Horse Agility Club of tweewekelijks verzorgpony op zaterdagmiddag.

Lease niveau 3

Een reguliere rijles per week op een vaste pony, een privéles van 45 minuten per week op een vaste pony en keuze uit deelname aan de Ponymaatjes Goud les, Horse Agility Club of tweewekelijks verzorgpony op zaterdagmiddag.

Niet alle pony’s kunnen geleased worden en de pony’s zijn ook beperkt beschikbaar dus bij interesse is het belangrijk dit voor de zomervakantie kenbaar te maken zodat wij een plek kunnen reserveren.