Steun ons & sponsorpagina

Marketing en communicatie

Ben jij op zoek naar een organisatie waar je je talent kan laten zien? Waar de ruimte is om met jouw inzet het verschil te maken door bij een ondernemende, maatschappelijke organisatie te werken? Dan is deze stage iets voor jou. Als stagiair marketing en communicatie bij Boerderij op IJburg heb je een eigen takenpakket. Spreekt dit jou aan? Reageer dan snel.

Tijdens deze stage ondersteun je de directeur bij het opzetten en verbeteren van de online aanwezigheid, schrijf je mee aan het marketingplan, stel je nieuwsbrieven op en participeer je in het bedenken en uitvoeren van online marketingcampagnes. Wij bieden jou een inspirerende en informele werkomgeving in een dynamische organisatie en de kans op het verbreden en verdiepen van je kennis, vaardigheden en vergroten van je netwerk.

Taken:

Bijhouden van social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube);SEO optimalisatie, Linkbuilding en AdWords campagnes zijn onderdeel van je functie

Schrijven van artikelen voor nieuwsbrieven

Schrijven van blogs voor de websites

Meeschrijven aan het marketingplan

Maken van video’s, foto’s en Animoto filmpjes van trainingen en cursussen

Meewerken en/of zelfstandig opstellen van een plan voor SEO optimalisatie

Schrijven van persberichten

De organisatie:

De Kyra Foundation is een stichting die zich richt op het aanbieden, ontwikkelen en onderzoeken van “animal assisted interventions”. De Kyra Foundation is een jonge organisatie waar nog veel eigen inbreng mogelijk is. De Foundation werkt samen met de Boerderij op IJburg. Boerderij op IJburg is een stichting met als doel kinderen en volwassenen in contact te brengen met dieren en de natuur. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van natural horsemanship lessen, een eigen natuurclub en verschillende zorgactiviteiten. De Boerderij draait grotendeels op vrijwilligers en is een sociale onderneming. Binnen de Boerderij wordt met een ondernemende geest gewerkt aan maatschappelijke doelen.

Jouw profiel:

Je bent een enthousiaste en zelfstandige HBO/WO student op het gebied van marketing/communicatie

Je hebt een vlotte pen en uitstekende kennis van Nederlands en Engels

Je bent thuis in Social Media en het schrijven voor het web

Je bent een aanpakker en neemt graag het initiatief

Aanbod:

Professionele begeleiding

Veel eigen inbreng mogelijk

Flexibele werktijden en een deel van het werk kan vanuit huis worden gedaan

Informele bedrijfscultuur

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail met CV en sollicitatiebrief naar zita@kyrafoundation.nl