De nieuwe Boerderij: help je mee?

Voltige stuntteam

Voltige is zoiets als turnen (of stunten) op een bewegend paard of pony. Het paard of de pony loopt aan een lange lijn, de longe, in stap, draf of in galop en heeft een speciale voltigeersingel om zijn buik, die is voorzien van handvatten. De meest gebruikte paardengang tijdens het voltigeren is een rustige galop.

Het voltigeteam is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder, voor kinderen die elke week willen rijden en oefeningen op het paard nog beter willen leren. Voltige is heel erg goed voor het verkrijgen van vertrouwen op de paardenrug en het is nog spectaculair ook. Durf jij te staan op een bewegende pony? Of wil je het graag leren? Dan is het stuntteam wat voor jou!

  • Halfjaarlijkse contributie €170

De stuntteam lessen gaan in de vakanties niet door. Lessen die vallen op officiële feestdagen komen te vervallen en kunnen worden ingehaald in Ponymaatjes lessen. De stuntteam lessen kennen een winterstop in december en januari. Per kwartaal kan er één les worden ingehaald in de andere voltigeles of tijdens een Ponymaatjes les wanneer de les tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd.

Wil je meer informatie of je aanmelden? We horen het graag! Kijk in de Boerderij op IJburg gids 2017-2018 of mail naar pony@boerderijopijburg.nl.

voltige