De nieuwe Boerderij: help je mee?

Verhuur: VW Transporter en trailer

img_6094

De trailer van de Boerderij is te huur voor het vervoeren van paarden. Het is een tweepaards IforWilliams trailer in zeer goede staat. De trailer is een voorlader, wat betekent dat de paarden ook aan de voorkant uitgeladen kunnen worden. Paarden die moeilijk te laden zijn, zijn vaak makkelijker te laden in deze trailer. Kortom: een kwalitatieve trailer waarbij je met de huur ook nog eens de Boerderij steunt! De trailer wordt jaarlijks onderhouden bij een Bovag trailer specialist.

  • Per dag (09.00-17.30)                      €45
  • Avond van tevoren ophalen           €10
  • Weekend (za 09.00-ma 09.00)        €80
  • Borg (vooraf te voldoen)                 €150
  • Eigen risico (per schadegeval)        €250

De trailer dient schoon te worden terug gebracht. De trailer mag slechts gebruikt worden door de huurder en niet worden doorverhuurd. Voor het huren is een legitimatiebewijs nodig en er wordt een huurcontract getekend. Mail naar info@boerderijopijburg.nl voor meer informatie.

img_6090Het is tevens mogelijk een auto (Volkswagen Transporter) te lenen die de trailer kan trekken via Snappcar. Let op: om deze combinatie te rijden heb je een E-rijbewijs nodig! De bus is zeer geschikt voor het verplaatsen van allerlei spullen door de grote gesloten cabine. Ook heeft de bus een trekhaak en een groot trekvermogen. Let op: op de achterbank zijn geen gordels, maar wel een beugel. Dit is wettelijk toegestaan. Lange voorwerpen kunnen onder de achterbank door.

Kijk hier voor meer informatie over de VW Transporter.