De nieuwe Boerderij: help je mee?

Kyra Foundation

De Kyra Foundation is opgericht in maart 2015 met als doel het reeds ingezette traject van het aanbieden van “Animal Assisted Interventions” bij Boerderij op IJburg verder mogelijk te maken en bij te dragen aan de toekomst van zowel de Boerderij als de mogelijkheden om interventies met dieren aan kinderen aan te bieden. De Kyra Foundation is dus de werkorganisatie achter de Boerderij op IJburg.

We stellen ons als doel om kinderen met een extra uitdaging in het leven met dieren geluk te vinden en te overwinnen. Na het doorlopen van een accreditatieproces is de Kyra Foundation sinds 2015 de eerste in Nederland die deze methode mag aanbieden vanuit de internationale Horse Boy organisatie.

Het bestuur van de Kyra Foundation bestaat uit Rob Horseling (voorzitter), Anette Bosma (secretaris), Aya Crebas (penningmeester) en Willy Scharwächter (algemeen bestuurslid).

Heb je mooie ideeën of wil je graag bijdragen aan onze organisatie? Wij zoeken altijd versterking en inspiratie! Neem contact met ons op door te mailen naar zita@kyrafoundation.nl.

RSIN stichting: 855082318

Jaarplan Kyra Foundation 2016

Jaarverslag 2016

Jaarplan Kyra Foundation 2017