De nieuwe Boerderij: help je mee?

Medewerkers

img_8211-987959

Frederieke werkt sinds september 2015 op de Boerderij. Ze werkt 4-5 dagen per week en ook haar pony Jeppe woont op de Boerderij. Frederieke is psychologe (ontwikkelingspsychologie en psychomotorische therapie) en is in opleiding tot equitherapeut. Frederieke is gespecialiseerd in clickertraining. Dit is een positieve manier van trainen voor paarden, die ook kinderen kunnen leren. Frederieke geeft vooral Ponymaatjes lessen.

 

 

 

 

f7f2e552d39c4e40af18334544fd7810

Marloes werkt sinds november 2015 op de Boerderij en geeft twee dagen in de week rijlessen. Marloes studeert filosofie en naarst haar studie heeft ze de opleiding tot Freestyle Instructeur gevolgd bij Emiel Voest. Tijdens deze opleiding heeft ze zich voornamelijk gespecialiseerd in het geven van zitlessen en paarden met (trailerlaad)problemen. Met haar eigen paard Babice gaat ze binnenkort beginnen met het rijden van dressuur- en springwedstrijden.

 

foto-petra

Petra werkt sinds oktober 2015 bij de boerderij en is voornamelijk op de achtgrond aanwezig. Ze is onder andere medeverantwoordelijk voor zowel de financiële- als de ledenadministratie. Petra heeft na haar secretaresse opleiding gewerkt als zowel secretaresse als HR-Assistent en na een jaar in het buitenland gewerkt te hebben is zij via Zita bij de boerderij gekomen.

zita

Zita is vanaf de start betrokken bij de Boerderij. Zij heeft het programma voor Ponymaatjes bedacht en de lessen opgezet. Ze werkt vooral op de achtergrond aan de Boerderij, maar geeft ook lessen, begeleidt kinderen en verzorgt de hoeven van de pony’s. Zita heeft Bestuurskunde en Religiestudies gestudeerd, is allround gediplomeerd paardensport instructeur, Freestyle instructeur, Horse Agility accredited trainer en heeft een tijd bij Olympische ruiters gewerkt. Ze is gediplomeerd kindercoach en heeft als eerste in Nederland de accreditatie om de Horse Boy Method toe te passen.

 

 

sanne

Sanne werkt sinds September 2016 op de boerderij. Ze geeft de rangers en de dierenclub les, verzorgt de feestjes en binnenkort ook rijlessen. Sanne heeft een tijd de opleiding tot paarden-therapeute gevolgd en is nu overgestapt naar een opleiding om paarden te trainen, revalideren en socialiseren. Samen met Binkie traint ze voor haar opleiding. Naast haar werk op de boerderij begeleidt ze ook ouderen met dementie.

 

maaike-foto

Maaike werkt sinds begin 2016 bij de Boerderij maar is al sinds het eerste uur betrokken. Als IJburger zag zij de noodzaak voor een kinderboerderij en zette zich dan ook meteen in voor de realisatie van de Boerderij. Maaike heeft eerder een eigen bedrijf gehad en zet nu al haar kennis en ervaring in op de Boerderij als beheerder. Zij is het aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken en geeft leiding aan het personeel.