De nieuwe Boerderij: help je mee?

IJburg Rangers | natuurclub

Ben jij op zoek naar een stage bij een organisatie waar je kan werken met kinderen in de natuur? Waar je van je passie je werk kan maken? Dan is deze stage iets voor jou. Je wordt assistent coach met een eigen takenpakket. Spreekt dit jou aan? Reageer dan snel.

Tijdens deze stage ondersteun je de IJburg Rangers coaches tijdens de lessen. We geven lessen aan kinderen vanaf 6 jaar over de natuur, dieren, survival en (moes)tuinieren. Jij zal tijdens de lessen af en toe ook zelf lesgeven aan een aantal kinderen. Daarnaast kan je een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van materiaal voor cursussen. Wij bieden jou een inspirerende en informele werkomgeving in een dynamische organisatie en de kans op het verbreden en verdiepen van je kennis, vaardigheden en vergroten van je netwerk.

Taken:

Assisteren van coaches tijdens lessen

Uitwerken van thema’s voor lessen

Opzetten van activiteiten voor de kinderen

De organisatie:

Boerderij op IJburg is een innovatieve organisatie waar kinderen met respect leren omgaan met dieren en de natuur. Er komen gemiddeld 250 kinderen per week voor lessen en nog veel meer kinderen om bij de dieren te kijken en te spelen. We zijn gevestigd in Amsterdam.

Jouw profiel:

Je bent een enthousiaste en zelfstandige MBO/HBO student

Je werkt graag met kinderen

Je bent een aanpakker en neemt graag het initiatief

Je bent flexibel inzetbaar

Er is zowel ruimte voor stages van een enkele dagen tot volledige werkweken

Aanbod:

Professionele begeleiding

Veel eigen inbreng mogelijk

Flexibele werktijden

Informele bedrijfscultuur

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail met CV en sollicitatiebrief naar rangers@boerderijopijburg.nl